| Index articol |
|---|
| Natura ÎNTUNERICULUI în Dualitate |
| Duality in Light |
| Light Warriors |
| The Fall |
| Light Universe |
| Toate paginile |
Pe când eram mică şi alţii îmi spuneau ca nu poate să existe lumină fără întuneric şi dacă nu am suferi, nu ne-am putea bucura de vremurile bune ... simţeam că astfel de credinţe sunt ... ERONATE.

Pe parcursul ultimei luni am lucrat alături de trei lucrători în lumină extraordinari şi o persoană non-duală, cu scopul de a pregăti planeta şi specia noastră pentru 2012. Munca depusă presupunea recucerirea unor centre energetice cheie de la Întuneric. Exact aşa, "de la Întuneric". Nu există alt cuvânt pentru aceasta. Putem să îi spunem elita, extratereştrii cenuşii, religia, Illuminati sau oricare altă etichetă dorim, dar adevărul este că acesta este un grup de fiinţe care lucrează cu Întunericul. După ce am preluat aceste centre ale puterii, le-am înapoiat Pământului. Acest efort a fost de asemenea facilitat şi susţinut de sute de lucrători în lumină de pe lume.
Unul dintre lucrurile care m-au uimit în timp ce noi lucram, a fost faptu,l că atunci când am privit Pământul, era lumină pură. Centrele, după ce au fost recucerite, erau lumină pură. Iar energia care curgea era lumină pură.
Şi, pe măsură ce am explorat şi am încercat să înţeleg, bucăţele de informaţie mi-au venit care mi-au arătat natura şi motivul pentru îndeplinirea acestei munci.
Începând cu iunie eu am înţeles că noi ne aflăm într-o structură dezechilibrată şi eronată a dualităţii. Suntem într-una în care polarităţile se formează la captetel greşite şi crează segregare, suferinţă şi alteritate. Dar dacă dualitatea ar fi în configuraţia corectă, nu ar mai exista suferinţă sau sentiment al separării....şi întrebarea mea este, unde se duce Întunericul când atingem această configuraţie echilibrată?
Informaţia apoi a fost că această "greşeală" de polaritate pe această lume a fost creată şi implementată inteţionat de către oameni pentru a avea experienţa abuzului de putere, a alterităţii şi multe altele.
A devenit apoi evident că această structură "greşită" ar fi trebuit să fi revenit la configuraţia corectă cu mult, mult timp în urmă. Din nefericire, fiinţele care erau în stare să vadă puterea generată, au folosit-o pentru a păstra structura în polaritatea greşită mai multă vreme decât era menită să fie.
Astfel, majoritatea lucrătorilor în lumină au început să simtă că lucrurile s-au desfăşurat preţ de prea mult timp şi că sunt obosiţi şi cu dor de casă. Un sentiment de furie la asdresa prelungirii perioadei a fost de asemenea exprimat. O pură osteneală de război.
Article Index
Ascensiunea Spirituală (92)
May 2012 (1)
April 2012 (3)
March 2012 (1)
January 2012 (2)
Decembrie 2011 (2)
Noiembrie 2011 (1)
Octombrie 2011 (1)
Septembrie 2011 (1)
August 2011 (2)
Iunie 2011 (2)
Mai 2011 (1)
Martie 2011 (1)
Decembrie 2010 (2)
Noiembrie 2010 (3)
Octombrie 2010 (2)
Septembrie 2010 (4)
August 2010 (1)
Iulie 2010 (5)
Iunie 2010 (4)
Mai 2010 (3)
Aprilie 2010 (4)
Martie 2010 (3)
Februarie 2010 (6)
Ianuarie 2010 (8)
Noiembrie 2009 (3)
Octombrie 2009 (3)
Mai 2009 (4)
Aprilie 2009 (5)
Martie 2009 (6)
Februarie 2009 (4)
Ianuarie 2009 (4)
Trezirea Spirituală (10)
This site is dedicated to sharing information and insight into the process of awakening and ascension.
Synthesis: The formation of something complex or coherent by combining simpler things.
Integration: The bringing together of all parts to become Whole, Complete, One.

Our team